Bayer Leverkusen pronašao zamjenu za Spahića?

Hoće li Andre Ramalho pojačati redove Apotekara?

Bayer Leverkusen pronašao zamjenu za Spahića?

Bivši kapiten našeg nacionalnog tima, Emir Spahić, igra jednu od najboljih sezona u svojoj karijeri. Međutim sa 34 godine na plećima Spahiću nije ostalo još mnogo vremena za vrhunski fudbal. Svjesni su toga i u redovima Apotekara, pa će morati pronaći zamjenu za našeg reprezentativca. 

Prema pisanju njemačkih medija na radaru Rudi Völlera je Andre Ramalho, fudbaler Red Bull Salzburga. Brazilac je dostigao svoj vrhunac u najboljem austrijskom klubu i sada je vrijeme za promjenu sredine. 

Dolazak Ramalha u Leverkusen neće se desiti prije ljeta, obzirom da je Völler najavio kako se Apotekari neće pojačavati tokom zimskog prelaznog roka. Leverkusen bi Brazilca mogao izgubiti u slučaju da plasman u Bundesligu ostvari sestrinski klub Salzburga, Red Bull Leipzig. 

Ralf Rangnick, čovjek koji funkciju sportskog direktora obavlja za oba kluba ne želi izgubiti ovog odličnog defanzivca, ali ako Leipzig ostane bez Bundeslige, onda je teško očekivati da Ramalho ostane u porodici Red Bull.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije