Bayer otpustio Spahića!

Bayer otpustio Spahića!

E. Škorić

Bh. reprezentativac Emir Spahić od danas više nije član Bayer Leverkusena.

Zbog nedavnog incidenta i tuče sa redarima na stadionu BayArena, Spahić je otpušten iz njemačkog kluba.

Bayer je tu odluku objavio na svojim internetskim stranicama…

Spahić je imao ugovor do ljeta 2016. godine, ali zbog incidenta je klub odlučio da odmah prekine saradnju sa 34-godišnjim bh. igračem.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Spahić je fantastičan igrač, koji je zaslužio velike pohvale za ono što je pružio u Bayeru. Ipak, incident koji se dogodio nije nam ostavio previše izbora", kazao je predsjendik Apotekara Michael Schade.

Podsjećamo, do incidenta je došlo nakon utakmice Kupa protiv Bayerna, kada se Spahić krenuo obračunavati sa redarima, tvrdeći da je štitio svog brata. Međutim, u Bayeru smatraju da se ovakve stvari ne smiju dešavati i da je Spahićev odlazak najbolje rješenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.