Bayern gubi Boatenga? Nica pregovara sa sjajnim štoperom
Foto: EPA

Njemački reprezentativac blizu odlaska u Ligu 1

Bayern gubi Boatenga? Nica pregovara sa sjajnim štoperom

Ljetni prelazni rok je do sada donio veliki broj špekulacija, ali i nekoliko šokantnih transfera. Još jedan iznenanđujući transfer mogao bi biti onaj Jeromea Boatenga u Nicu.

Sigurno je da bi Boatengov odlazak iz Bayerna šokirao navijače bavarske ekipe, a još šokantnija bi mogla biti njegova naredna destinacija, francuska Nica.

Naime, ugledni francuski novinar Patrick Julliard navodi da je Nica u pregovorima sa sjajnim štoperom, te da postoje velike šanse da Boateng napusti Bayern.

Boateng je karijeru počeo u Herthi iz Berlina, potom je prešao u HSV, da bi 2010. godine potpisao za Manchester City. Na Otoku se zadržao samo jednu sezonu, a potom se vratio u Bundesligu i to u Bayern, gdje je stasao u jednog od najboljih štopera na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi