Bayern i United love fudbalera Evertona

Seamus Coleman

Bayern i United love fudbalera Evertona

Seamus Coleman, prema svemu sudeći, od naredne sezone neće nositi dres Evertona.

Ako je vjerovati pisanju otočkih medija, za ovog 26-godišnjeg irskog reprezentativca interes su pokazali Bayern i Manchester United koji su spremni izdvojiti oko 20 miliona eura na ime obeštećenja.

Coleman, koji igra na poziciji desnog beka, ove sezone u engleskom prvenstvu postigao je dva pogotka i upisao tri asistencije. Za njegove usluge tokom prijelaznog roka još se interesovao londonski Chelsea. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.