Bayern odgovorio na priče da Ronaldo dolazi u ovaj klub

Rummenigge se oglasio

Bayern odgovorio na priče da Ronaldo dolazi u ovaj klub

E. Čaušević

Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo nalazi se u centru pažnje fudbalske javnosti nakon špekulacija da će ovog ljeta napustiti Real Madrid.

Ronaldo je prošle sedmice optužen da je utajio skoro 15 miliona eura poreza od dolaska u Real Madrid što je očito veoma pogodilo Portugalca. Nakon toga u medijima su se pojavile priče da Ronaldo zbog toga želi da ide, a naravno nekoliko klubova spremno čeka rasplet situacije.

Ovih dana pojavile su se špekulacije i da Bayern želi dovesti Ronalda, ali čini se da od toga nema ništa. Naime, danas je stigao odgovor iz prvaka Njemačke i to od čelnog čovjeka Karla-Heinza Rummeniggea.

"Navikli smo da smo meta raznih špekulacija kada su transferi u pitanju. Obično ne želimo ništa da komentarišemo, ali ovaj put moramo da se oglasimo kada je u pitanju Cristiano Ronaldo. Ova špekulacija je izmišljena i nema veze s realnošću. To je fantazija", rekao je Rummenigge.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije