Bayern odredio cijenu za Renata Sanchesa

Ide u Milan?

Bayern odredio cijenu za Renata Sanchesa

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Renato Sanches u posljednje vrijeme postao je meta mnogih transfer špekulacija.

Sanches je prošlog ljeta stigao u Bayern kao veliko pojačanje iz Benfice, ali se u prvoj sezoni nije baš naigrao u njemačkoj ekipi. Iako su ga Bavarci "masno" platili postoji mogućnost da napusti Allianz Arenu već ovog ljeta. 

U posljednje vrijeme dosta se govori o tome da bi Sanches svoju karijeru mogao nastaviti u Italiji, a najveći interes za Portugalca pokazao je Milan. Rossoneri žele da dovedu još jedno zvučno pojačanje, a glavna meta trenutno im je upravo mladi igrač Bayerna.

Njemački klub je spreman da sasluša ponude za Sanchesa, ali su jasno dali do znanja da ovaj igrač može ići samo ako dođe ponuda od 48 miliona eura. Sanches je stigao za 35 miliona eura iz Benfice prošlog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi