Bayern prema kladionicama apsolutni favorit za titulu
FC Bayern: Već ih vide kao nove/stare šampione

Na Bavarce se nudi mizeran koeficijent

Bayern prema kladionicama apsolutni favorit za titulu

I fudbalskim laicima je jasno da je Bayern iz Munchena veliki favorit za osvajanje titule u Bundesligi i u narednoj sezoni. Ipak, koeficijenti svjetskih kladionica pred start takmičenja u Njemačkoj otkrivaju da su Bavarci, zaista, apsolutni favorit.

Tako se na aktuelnog šampiona Njemačke nudi mizerna kvota 1,14, što znači da bi u slučaju da se to i desi na uloženih 100 KM ostvario profit od 14 KM. Od Bayerna se definitivno očekuje titula, i pomalo je tužno na šta se svela jedna liga koja je do unazad nekoliko godina bila jako neizvjesna.

Ne tako davno, Bundesligu je znao osvojiti klub poput Wolfsburga ili Werdera, dok se na polusezoni jednom desilo da vodeći tim bude novajlija Hoffenheim. Danas se titula Wolfsburga nagrađuje koeficijentom 51, dok je najozbiljniji rival Bayernu očekivano ekipa Dortmunda. 

Titula Borussije bi ulagaču donijela 7,5 puta veći dobitak, dok bi slavlje trećeg najvećeg favorita Schalkea već donijela bogatstvo onome koji bi to pogodio, jer je kvota na tim za kojeg nastupa Sead Kolašinac 34,00. Leverkusen našeg Emira Spahića je četvrti favorit za osvajanje sa koeficijentom koji iznosi 41.00. O šansama ostalih timova gotovo je smiješno i trošiti riječi, a koeficijenti se kreću pretežno od 500 do 1000.

Bayern Munchen je u posljednjih 16 godina titulu osvojio 10 puta, ali bi po najavama ove sezone Bavarci mogli imati najlakši put do nje. U istom periodu

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti