Bayern se pojačava u Wolfsburgu
FOTO: EPA

De Bruyne na meti njemačkog prvaka

Bayern se pojačava u Wolfsburgu

A. Beganović

Aktuelni njemački prvak Bayern zainteresiran je za uslugama belgijskog reprezentativca Wolfsburga, Kevina de Bruynea.

Prema pisanju njemačkih medija Bayern je jako zainteresiran za uslugama sjajnog belgijskog reprezentativca i navodno su se Bavarci već raspitivali kolika je cijena najboljeg fudbalera Wolfsburga.

De Bruyne, koji je u Wolfsburg stigao ljetos iz Chelseaja za oko 20 miliona eura, u tekućoj sezoni je postigao devet golova, kojima je dodao 17 asistencija, a u Bayernu ga vide kao dugoročnu zamjenu za Arjena Robbena.

Podsjetimo, De Bruyne je seniorsku karijeru započeo u Genku, a osim za Chelsea nastupao je i za Werder i to kao pozajmljen fudbaler londonskih Plavaca.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.