Bayern se uključuje u borbu za Di Mariju

Navodno spremni Realu platiti 60 miliona eura

Bayern se uključuje u borbu za Di Mariju

A. Beganović

Sjajni argentinski fudbaler Angel Di Maria gotovo sigurno će napustiti redove Real Madrida, no još uvijek se ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Za njegovim uslugama zainteresovani su brojni klubovi među kojima se izdvaja PSG, no Parižani ozbiljno krše pravila finansijskog fair-playa pa Di Mariju ne mogu dovesti dok ne prodaju jednu od svojih velikih zvijezda.

No, ako je vjerovati španskim medijima PSG dobija ozbiljnog konkurenta u borbi za Di Mariju, a radi se o Bayernu, koji je navodno Realu spreman uplatiti 60 miliona eura na ime obeštećenja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.