Bayern već u januaru želi da se riješi Vidala?
Foto: EPA

Inter pokazao veliki interes

Bayern već u januaru želi da se riješi Vidala?

E. Čaušević

Čileanski fudbaler Arturo Vidal prolazi kroz jedan od najturbulentnijih perioda u svojoj karijeri. 

Nakon što se Čile nije uspio plasirati na Svjetsko prvenstvo na udaru javnosti u toj zemlji našao se Arturo Vidal. On je optužen da je pijan došao na utakmicu, te da je glavni krivac što zajedno sa svojim saigračima narednog ljeta neće igrati u Rusiji.

Iako je najavio povlačenje iz reprezentacije Vidal se predomislio i demantovao sam sebe. Mnogi smatraju da bi ga ovi skandali mogli koštati statusa u Bayernu i da će prema svemu sudeći već u januaru napustiti minhenski klub, te se vratiti u Seriju A.

Kako pišu italijanski mediji najveći interes za Čileanca pokazao je Inter koji želi u januaru završiti posao. Navodno, Inter je već u pregovorima s Bayernom i želi dovesti Vidala na posudbu do kraja ove sezone, a na ljeto bi otkupili njegov ugovor od Bavaraca.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi