Bayern za naredno ljeto već dogovorio dvojicu novih igrača

Ko će moći da ih zaustavi?

Bayern za naredno ljeto već dogovorio dvojicu novih igrača

E. Škorić

Njemački prvak Bayern sprema izuzetno kvalitetnu ekipu za naredne sezone.

Bayern je već doveo četvoricu igrača, a to su Sule i Rudy iz Hoffenheima, Gnabry iz Wedera i Tolisso iz Lyona, a očigledno da se na tome neće stati.

Naime, Julian Brandt planira da odigra narednu sezonu u Bayeru, a onda, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, ima plan da zaigra za Bayen, dok se najavljuje dolazak i jednog igrača iz Schalkea.

Leon Goretzka, veznjak Schalkea, ima ugovor s klubom do ljeta, a onda kao slobodan igrač planira da potpiše za Bavarce. Uz Brandta i Goretzkog, te postojeća ovoljetna pojačanja, jasno je da bi Bayern dobio ekipu kojoj bi teško iko mogao stati u kraj.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ukoliko rivali iz Njemačke bar malo ne budu pojačali rostere, nemaju šta da traže, Bayern će se šetati ligom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi