Bayern želi Dinamovog dragulja

Ćorić na radaru Bavaraca

Bayern želi Dinamovog dragulja

Prošlo je nešto više od četiri mjeseca otkako je Dinamo prodao mladog Alena Halilovića Barceloni, a zagrebački tim već na izlogu ima novog "wunderkinda" koji se zove Ante Ćorić.

Ovaj 17-godišnji dječak koji je u svojim uvodnim nastupima u dresu Dinama oduševio tamošnju javnost, prema pisanju portala Goal.com nalazi se na radaru njemačkog velikana Bayerna.

No, u Maksimiru i dalje mudro šute. Znaju kako će Ćorić samo rasti, te kako im je on jedna od rijetkih prigoda za vraćanje publike na Maksimir, a njegov odlazak iz Dinama stopirao je i otac Miljenko.

"Ma nema šanse. Pa mi smo se tek vratili u Zagreb, baš nam se nigdje ne žuri. Ante u Dinamu ima sjajne uvjete za razvoj, igra seniorski nogomet, dobiva minutažu i sada je sve na njemu" jasan je otac Miljenko, svjestan kako Bayern i dalje priželjkuje neki krivi potez čelnika Dinama. 

Inače, Ćorić je porijeklom iz Širokog Brijega, a njegov stariji brat Josip prije šest godina nosio je dres mlade reprezentacije BiH, koju je tada vodio Branimir Tulić. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.