Baždarević: Ako me Marseille želi, neka mi dođe na vrata

Selektor o interesu Francuza

Baždarević: Ako me Marseille želi, neka mi dođe na vrata

E. Škorić

Selektor naše nogometne reprezentacije Mehmed Bažadrević spominje se kao jedan od kandidata za novog trenera Marseillea.

Marseille je otpustio Marcela Bielsu nakon poraza od Caena, pa francuski klub traži novog trenera. 

Na listi želja čelnika Marseillea navodno je i Baždarević, selektor našeg nacionalnog tima. Tu su i velika imena poput Carla Ancelottija, Waltera Mazzarija, Jurgena Kloppa...

Meša je ipak posvećen radu u bh. reprezentaciji, a u razgovoru za SportSport.ba jasno je poručio što misli o interesu Marseillea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ma to su čiste gluposti! Ako me žele, neka mi dođu na vrata, a ne da čitam u medijima kako me žele", poručio je Baždarević.

On je u trenerskoj karijeri vodio nekoliko francuskih klubova,  te je u dva navrata trenirao Al-Wakrah.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.