Bazen i tegovi bosanskog Hulka vraćaju u top formu

Sead Kolašinac na terapijama

Bazen i tegovi bosanskog Hulka vraćaju u top formu

Sead Kolašinac, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, na samom početku Bundeslige doživio je tešku povredu križnih ligamenata desnog koljena.

Zbog jedne od najnezgodnijih povreda u fudbalu defanzivac Schalkea je propustio četiri utakmice kvalifikacija za EURO 2016, a njegov izostanak osjetio se itekako.

"Svjestan sam da moram biti strpljiv kako bi moj oporavak malo po malo napredovao", rekao je Sead Kolašinac, dok je obavljao fizikalne terapije zajedno sa svojim saigračem Jeffersonom Farfanom.

Rehabilitacija je u mnogome pomogla našem reprezentativcu da poradi na svojoj izdržljivosti, snazi i vježbama za ravnotežu. Kolašinca jedino malo deprimira pogled na terene iz Schalkeove klinike koja se nalazi u sklopu treninga kampa Rudara.

"Malo je deprimirajuće odavde gledati na teren", kaže Kolašinac za zvaničnu internet stranicu svoga kluba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Povreda je teška, Zmaj ju je doživio prije nešto više od 90 dana, ali je uprkos svemu veliki optimista.

"Imam nekoliko kolega koji su se oporavili od ove povrede, sada ja moram učiniti isto", rekao je popularni Seo na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.