Bebe novo pojačanje Benfice

Završio neslavnu eru u Unitedu

Bebe novo pojačanje Benfice

Portugalski fudbaler Bebe završio je svoju neslavnu eru u Manchester Unitedu i pronašao novi angažman.

Ovaj 24-godišnjak će od naredne sezone nastupati za Benficu, koja ga je platila nešto više od tri miliona eura. Bebe je postao poznat po tome što je nastupao na Svjetskom prvenstvu za beskućnike, nakon čega ga je 2010. godine Ferguson doveo na Old Trafford. Zanimljivo da je tada Ferguson odbio angažovati Jamesa Rodrigueza za samo pet miliona eura da bi doveo Bebea, kojeg je platio sedam. 

Bebe je u Unitedu odigrao samo dvije utakmice, a posljednje tri godine je proveo na posudbama. Prvo je otišao u Bešiktaš, zatim u Rio Ave da bi završio u Pacos Ferreiri odakle je i prešao u redove portugalskog prvaka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti