Beckham: Sport nam donosi malo radosti u teškim vremenima
Foto: EPA

Nakon sinoćnje pobjede Uniteda oglasio se i David Beckham

Beckham: Sport nam donosi malo radosti u teškim vremenima

Manchester United je sinoć došao do trofeja Lige Evrope nakon pobjede nad Ajaxom, a u moru poruka i reakcija na ovu pobjedi izdvaja se i ona legendarnog Davida Beckhama.

Nekadašnji igrač Crvenih đavola uputio je sjajnu poruku u kojoj se osvrnuo i na užasni teroristički napad u Manchesteru koji se desio nekoliko dana pred veliko finale Lige Evrope.

"Ova noć je bila važnija od sporta...Sigurno velika noć za Manchester United, ali i još veća za naš grad i našu zemlju...U vremenu u kojem tugujemo sa porodicama koje su izgubile svoje najmilije , ipak, imamo sport da nam donese malo radosti u teškim vremenima. Molimo se za mir", napisao je Beckham na svom Instagram profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi