Begović: Ako Jose odluči da brani Thibaut, prihvatiću mirno
Foto: EPA

Bh. golman o situaciju u Chelseaju

Begović: Ako Jose odluči da brani Thibaut, prihvatiću mirno

M. Šljivak

Asmir Begović smatra da sezona Chelseaja još uvijek nije izgubljena.

Aktuelni prvak Premiershipa je na 14. mjestu sa 15 bodova, a Begović smatra kako ima dovoljno utakmica da se spasi sezona.

"Ovakve stvari se dašavaju velikim klubovima. Nismo igrali najbolje što možemo i to se odrazilo na naše rezultate. Pokušaćemo da što bolje odigramo drugi dio prvenstva i da spasimo sezonu", rekao je Begović.

Menadžer tima Jose Mourinho je najavio povratak na gol Belgijanca Thibauta Courtoisa. Bh. golman se ne boji konkurencije.

"To je sve do menadžera. Ja samo radim svoj posao, zadovoljstvo mi je što sam branio u velikom broju utakmica. Ako menadžer odluči da se Thibaut vrati na gol, ja ću to prihvatiti. Bitno je da tim bilježi dobre rezultate", istakao je Asmir, te je još dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pokušaćemo ispraviti stvari, skupiti što više bodova i pokušati doći do mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Kvalitet imamo, pa će i rezultati doći. Još nije ništa gotovo i mi ćemo pokušati da dođemo u što bolju poziciju", rekao je Begović.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti