Begović: Apsolutno fantastičan rezultat

Nakon pobjede nad Cityjem

Begović: Apsolutno fantastičan rezultat

U dosadašnja tri kola engleskog Premiershipa bilo je nekoliko iznenađenja, a a jedno od najvećih napravili su u subotu fudbaleri Stoke Cityja.

Ekipa našeg reprezentativnog golmana Asmira Begovića slavila je s minimalnih 1:0 na gostovanju kod aktuelnog šampiona Engleske Machester Cityja, a pored pobjede svakako je pozitivna i činjenica da je najboljih bh. golman uspio sačuvat svoju mrežu na jednom od najtežih gostovanja.

Popularni Lončari u slavili golom Dioufa iz 58.minute, a novi kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, koji je susret počeo na klupi, u igru je ušao u 63. minuti umjesto Stevana Jovetića.

"Apsolutno fantastičan rezultat za nas! Ovo je dan kojeg će svi u klubu pamtiti", napisao je Asmir Begovićna svom Twitteru nakon pobjede na Etihadu. 

Stoke u narednom kolu dočekuje Leicester, dok će Građani u goste Arsenalu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti