"Begović je toliko dobar čovjek da bi mogao biti Papa"

Joh Obi Mikel hvaio bh. golmana

"Begović je toliko dobar čovjek da bi mogao biti Papa"

E. Čaušević

Sada već bivši fudbaler Chelseaja, John Obi Mikel, odlučio je za engleske medije govoriti o atmosferi u londonskom klubu.

Mikel je nakon deset godina napustio Stamford Bridge, te je odlučio svoju karijeru nastaviti u Tianjin Tedi. Nigerijac je odlučio dati zanimljiv intervju za engleske medije u kojem je otkrio ko je "loš" dečko u svlačionici Chelseaja, a ko je "dobrica".

"David Luiz je definitivno 'loš dečko' u Chelseaju. Što se tiče one pozitivnije strane tu sam u dilemi između Asmira Begovića i Cesara Azpilicuete. Ipak, morat ću reći da je Begović nevjerovatno dobar čovjek, pa on bi mogao biti Papa koliko dobrote ima u sebi", rekao je nekadašnji fudbaler londonske ekipe.

Ovaj 29-godišnji fudbaler u Chelsea je stigao 2006. godine i za Plavce je odigrao 249 utakmica. Ipak, nakon više od deset godina odlučio je napustiti Stamford Bridge i svoju karijeru nastaviti u dalekoj Kini.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti