"Begović je ubjedljivo najveći štreber u klubu"

Gary Cahill o bh. golmanu

"Begović je ubjedljivo najveći štreber u klubu"

E. Čaušević

Asmir Begović još jednom je dokazao da je u sjajnim odnosima sa svojim saigračima, a Gary Cahill otkrio je nekoliko zanimljivih priča o našem golmanu.

Cahill je danas dao veliki intervju za engleske medije u kojem je govorio o situaciji u londonskom klubu. Nakon što je izjavio da je John Terry kralj interneta u Chelseaju, dodao je da je Asmir Begović najveći štreber u ekipi.

"Sjećam se da smo imali kviz jednom i Begović je znao stvari koje niko nije. Gledao sam u njega i pomislio da je on mlađi od mene, a zna toliko puno stvari. Rekao mi je da puno putuje, ali isto tako da voli čitati. Tada sam shvatio da je on pravi štreber", rekao je Cahill.

Također, Cahill je govorio i o ostalim svojim saigračima, a između ostalog, rekao je da bi Azpilicueta mogao biti maneken jer najviše brine o svom izgledu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Njegov trening je isplaniran u detalj. Brine o svom izgledu, ali i izmidžu. Da nije fudbaler siguran sam da bi bio maneken", dodao je odbrambeni igrač londonske ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti