Begović: Mourinho će vratiti United u borbu za titulu

Jose uskoro preuzima Manchester

Begović: Mourinho će vratiti United u borbu za titulu

Golman engleskog Chelseaja i reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović uvjeren je da će Mourinho biti uspješan u Manchester Unitedu.

Posebni bi ove sedmice trebao i zvanično preuzeti klupu Crvenih đavola i to nakon što je Louis van Gaal jučer dobio otkaz.

Begović poručuje da će dolazak Mourinha biti pravi potez za tim sa Old Trafforda.

"Manchester United će biti tim koji će se preporoditi naredne sezone. Oni će ponovo izboriti Ligu šampiona, a čak mislim da će napasti i titulu prvaka. Premier liga je sigurno jedna od najtežih na svijetu i veoma je zanimljivo kada su tu najbolji svjetski treneri", rekao je Begović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je upravo Mourinho prošlog ljeta bio taj koji je Begovića doveo u Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije