Begović: O odlasku na kraju sezone
EPA

Špekulacije o odlasku i dalje snažne

Begović: O odlasku na kraju sezone

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović o eventualnom odlasku iz Chelseaja će odlučiti na kraju sezone. 

Trebinjac se pobjedom protiv WBA-a okitio šampionskom titulom u Engleskoj, ali slavlje je moglo biti veće da je ovoj sezoni imao prednost na golmanskoj poziciji ispred belgijskog reprezentativca Thibauta Courtoisa. 

I javnost u Engleskoj zanima što će biti s Begovićem na kraju sezone. Špekulacije da će napustiti Stamford Bridge su i dalje snažne. 

"Skoncentrisan sam na utakmice Chelseaja, a o odlasku ću razmisliti kada dođe vrijeme", kazao je Begović. 

Za Chelsea sezona još nije gotova. U subotu, 27. maja, na Wembleyju je na rasporedu finale FA kupa protiv Tottenhama. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vjerujemo u još jedan naslov, ključne utakmice se približavaju. Nervoze nema s obzirom da smo iskusan tim. Motivirani smo, sve je jako pozitivno", riječi su Begovića. 

Begoviću ugovor sa Chelseajem važi do 2019. godine, a klubovi koji ga budu željeli dovesti morat će izdvojiti najmanje 10 miliona funti. Od ranije se kao potencijalni kupci spominju Everton, Bournemouth, Aston Villa. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti