Begović poziva Chelsea da ne proda Costu

Prokomentarisao slučaj

Begović poziva Chelsea da ne proda Costu

Pomalo iznenađujuće Diego Costa je od strane trenera Chelseaja obaviješten da više nije potreban klubu. 

Španac je prošle sedmice u javnost izašao s informacijom kako mu je Conte putem SMS-a saopštio da više na njega ne računa, a ovaj iskusni napadač je poruku pokazao i saigračima, koji su, naravno, ostali u šoku. 

Odluka Chelseaja je iznenadila i našeg Asmira Begovića, koji smatra da bi eventualna prodaja Coste predstavljala veliki gubitak za njegov dojučerašnji klub. 

"Igrači kao Costa se ne pojavljuju često. On ima sve - brzinu, igra s obje noge, može da postigne gol na svakakav način. Kompletan je igrač, jednostavno. Mnogo će nedostajati Chelseaju ako ga se odreknu." 

"Bilo bi važno za Chelsea da se zadrži Costa. Nadam se da će se situacija riješiti i da će imati dobar odnos."

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Chelseaju su znali da ne cvjetaju ruže između Contea i Coste, stoga su se nadali da će Španca prodati u Kinu, tačnije u Tjanjin Quanijan za oko 80 miliona eura. Budući da to toga nije došlo, sada bi mogli ići ispod cijene... 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi