Begović sačuvao mrežu u Haifi, Chelsea siguran

Dinamo iznenadio u Portu

Begović sačuvao mrežu u Haifi, Chelsea siguran

E. Škorić
Teme:

Chelsea je bio uvjerljiv na gostovanju kod Maccabija u Haifi u meču petog kola grupe G Lige prvaka.

Chelsea je upisao pobjedu koja mu je bila neophodna. Tim Josea Mourinha slavio je sa 4:0 i s Portom je na vrhu grup G sa po 10 bodova.

Plavci su poveli golom Cahilla u 20. minuti, a potom je njihov bivši igrač Ben Haim isključen kod Maccabija. S igračem više, Chelsea je u nastavku dotukao Izraelce.

Willian, Oscar i Baba su pogađali u posljednjih dvadesetak minuta za siguran trijumf Chelseaja, na čijem je golu sjajno branio 90 minuta naš Asmir Begović.

Golovima Yarmolenka s penala i Gonzaleza kijevski Dinamo je iznenađujuće slavio u portu, te sa osam bodova zadržao korak za Portom i Chelseajem, pa će biti dosta zanimljivo u posljednjem kolu ove grupe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Liga prvaka, grupa G, 5. kolo:
Maccabi - Chelsea 0:4 (Cahill 20, Willian 73, Oscar 77, Baba 91)
Porto - Dinamo Kijev 0:2 (Yarmolenko 35 - penal, Gonzalez 64)


Maccabi Tel Aviv vs Chelsea 0-4 All Goals... by HaijRJHD
Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.