Begović sasvim otvoreno: Želim na gol protiv Spursa!

Bh. golman želi na gol u nedjelju

Begović sasvim otvoreno: Želim na gol protiv Spursa!

M. Šljivak

Asmir Begović želi na gol Chelseaja u utakmici polufinala FA Kupa protiv Tottenhama koja se igra u nedjelju.

Reprezentativac BiH branio je prethodnog vikenda na Old Traffordu u duelu protiv Manchester Uniteda, jer je prvi golman tima Thibaut Courtois imao povredu članka.

Pred Plavcima je sada veliki izazov. Do trofeja FA Kupa će morati preko velikog rivala Tottenhama, a iako je belgijski golman spreman za meč, Begović je javno saopštio kako želi na gol u utakmici protiv Spursa.

"Želim što više pomoći timu. Igrati ovakve utakmice, kao što su polufinala i finala, je zaista spektakularno.  Nadam se da ću biti dio ekipe koja će nastupiti  u ovom meču", rekao je Begović, te je dodao:

"Meni je važno da što više branim. Nadam se da će mi menadžer ukazati povjerenje u utakmici s Tottenhamom. Sve je do njega, a meni je uspjeh tima najvažniji", istakao je bh. golman pred meč polufinala FA Kupa protiv Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Begović je branio u svega sedam utakmica za Chelsea, a primio je devet pogodaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti