Begović u narednih 48 sati potpisuje za Chelsea?

Bh. golman dogovorio ične uvjete

Begović u narednih 48 sati potpisuje za Chelsea?

Transfer Asmira Begovića u londonski Chelsea mogao bi se ozvaničiti u narednih 48 sati, javljaju mediji u Britaniji kao i najpouzdaniji novinar Gianluca Di Marzio.

Nakon što je britanski Telegraph pisao o tome da su Plavci za našeg golmana poslali zvaničnu ponudu od šest miliona funti, pomenuti italijanski novinar je potvrdio da su dvije strane dogovorile lične uslove i da se čeka još samo odgovor Stokea.

Isti izvor navodi da bi Begović u Chelseaju trebao zarađivati četiri do pet miliona eura po sezoni, što bi bila dvostruko veća plata od dosadašnje u Stokeu.

U Stokeu navodno žele 8 miliona funti, plus nekog od Chelseajevih igrača koji bi stigao na jednogodišnju posudbu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea će, po svemu sudeći, Stokeu poslati novu ponudu koja bi trebala zadovoljiti apetite Lončara, a britanski mediji očekuju da prelazak golmana naše reprezentacije na Stamford Bridge bude ozvaničen u narednih 48 sati.

Podsjećamo, Chelsea je jučer nakon jedanaest godina ostao bez Petra Cecha, koji je potpisao za Arsenal, pa bi dovođenjem Asmira Begovića u Londonu riješili pitanje drugog čuvara mreže. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.