Beitar se spasio poraza u 90. minuti

Remi s mađarskim timom

Beitar se spasio poraza u 90. minuti

M. Šljivak
Teme:

Izraelski Beitar, koji će za devet dana odigrati prvi meč protiv Slobode u pretkolu Evropske lige, odigrao je danas prijateljsku utakmicu s mađarskim Diosgyorom.

Na kraju je ovaj susret završen bez pobjednika 1:1, a ekipa iz Jerusalema je do izjednačenja stigla u 90. minuti meča.

Imala su oba tima šanse u ovom meču. Posebno je opasan po gol mađarskog tima bio veznjak Omer Atzili koji je imao tri dobra pokušaja, ali do gola nije mogao.

DVTK je do vodstva stigao u 55. minuti. Lijepu akciju završava Lazar za prednost od 1:0.

Do kraja još nekoliko opasnih pokušaja na obje strane, da bi u 90. minuti rezervista Avisidris pogodio za konačan rezultat susreta od 1:1.

Beitar je nastupio u sljedećem sastavu: Kleiman - Mishan, Khila, Mori, Magbo - Pereira, Einbinder, L. Cohen, Atzili - Shekter, Valport. 

Prijateljski meč:

Beitar - Diosgyor 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi