Foto: SportSport.ba

Hazard i društvo trenirali na Grbavici

Belgijanci odradili posljednji trening pred sutrašnji meč

Fudbalski reprezentativci Belgije odradili su danas posljednji trening pred sutrašnji duel sa BiH.

Svi igrači na koje Roberto Martinez računa u dvoboju sa Zmajevima u dobroj, optimističnoj atmosferi su trenirali na stadionu "Grbavica", na kojem će sutra od 18:00 sati igrati predposljednji meč kvalifikacija za plasman na Mundijal.

Kada je u pitanju zdravstveni bilten, Martinez je na konferenciji za medije potvrdio da sigurno neće igrati Romelu Lukaku, kao i Axel Witsell, koji je suspendovan, ali je naglasio i da na raspolaganju ima zamjenske opcije.

Martinez još nije donio odluku o formaciji, te sastavu za sutrašnju utakmicu, a o tome će odlučivati večeras i sutra ujutro nakon konsultacija s pomoćnicima. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo, Belgijanci su još ranije osigurali plasman na Svjetsko prvenstvo. U kvalifikacijskoj grupi H su prvi sa 22 boda, na drugom mjestu je BiH sa 14, dok trećeplasirana Grčka ima bod manje. 

Fotografije sa treninga reprezentacije Belgije pogledajte u našoj galeriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi