Belotti: Ovo nije moj duel protiv Džeke

Džeko ga demantovao već u 10. minuti

Belotti: Ovo nije moj duel protiv Džeke

E. Čaušević

Fudbaleri Rome trenutno igraju na domaćem terenu protiv Torina u okviru 25. kola italijanske Serije A.

Pred početak večerašnje utakmice na Olimpicu dosta se govorilo o duelnu Džeke i Belottija koji su najbolji strijelci svojih ekipa. Ipak, napadač Torina nekoliko minuta prije utakmice izjavio je da ovo nije okršaj njega i Džeke već Rome i Torina.

"Ovo nije moj duel protiv Džeke, nego duel Rome i Torina. Imamo sjajne sezone trenutno i sve to je zahvaljujući našim ekipama. Roma igra odlično, a Edin je nevjerovatan golgeter. Jak je u zračnom duelu i nadam se da ćemo uspjeti da ga zadržimo što dalje od gola", rekao je Belotti.

Međutim, želja napadača Torina se nije ostvarila jer je Džeko već u desetoj minuti utakmice postigao vodeći gol za Vučicu, samo nekoliko minuta kasnije Salah je pogodio za 2:0. Džeko i Higuain su prvi strijelci Serije A sa po 19 golova, dok je Belotti treći sa dva gola manje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, naš reprezentativac ima još mnogo vremena u večerašnjoj utakmici da se osami na prvom mjestu strijelaca Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi