Belottiju ostale dvije opcije
Foto: EPA

Bira između Chelseaja i Monaca

Belottiju ostale dvije opcije

M. Šljivak

Italijanski napadač Andrea Belotti (23) mogao bi do kraja ljetnog prelaznog roka promijeniti klub.

Iako se s ovim 23-godišnjakom povezivao veliki broj klubova u igri za njegovo dovođenje su ostala još dva kluba. Belotti bi karijeru mogao nastaviti u Monacu ilI Chelseaju.

La Stampa tvrdi kako je Monaco spreman kupiti italijanskog napadača za čak 80 miliona eura i to odmah po završetku transfera Kylianu Mbappea u PSG.

Chelsea s druge strane nudi nešto manje novca. Oni su spremni izdvojiti 75 miliona eura, dok ekipa Torina još uvijek zahtjeva cifru od 100 miliona eura.

Ipak, do kraja prelaznog roka bi se mnoštvo toga moglo desiti. Belotti je na izlaznim vratima kluba, a samo je pitanje trenutka kada će službeno biti predstavljen negdje drugo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za sada je bliže Monacu. Činjenica da bi Antonio Conte mogao dobiti otkaz znatno umanjuje mogućnost da on dođe na Stamford Bridge, pa ćemo Belottija u narednoj sezoni vjerovatno gledati u dresu Kneževa.

Belotti je prošle sezone zablistao u dresu Torina. Igrao je zaista fantastično, te je privukao pažnju velikih klubova. Povezivao se s mnogima, među njima su bili Real, Milan, Manchester United, Manchester City, ali se na kraju svelo sve na dva imena, Chelsea ili Monaco.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi