Ben Arfa blizu Barcelone: Takav klub se ne odbija

Kaže predsjednik Nice

Ben Arfa blizu Barcelone: Takav klub se ne odbija

Čelnici Barcelone su zainteresovani za Hatema Ben Arfu, prenijeli su brojni francuski i španski mediji. 

Iskusni ofanzivac igra sezonu iz snova u Nici i šanse da ostane u ovom klubu su izrazito male, a L'Eguipe tvrde da se Ben Arfa već sastao sa ljudima iz Barcelone i navodno pregovarao o mogućem transferu na Camp Nou.

Francuski list navodi da je Ben Arfin transfer u Barcelonu 'vrlo vjerovatan', obzirom da mu ugovor sa Nicom ističe na kraju sezone. Tvrdnje je potvrdio i Jean-Pierre Rivere koji obnaša funkciju predsjednika Nice.

"Istina je da se Ben Arfa sastao sa Barcelonom, ali i dalje nema potvrde da su zaključili dogovor. Klub kao Barcelona se ne odbija, ja da sam igrač ne bih previše razmišljao. Na njemu je da odluči", kazao je Riviere. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ben Arfa je za Nicu od 2015. godine postigao 17 golova u 32 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti