Ben Arfa izradio Sevillu i odabrao PSG
Foto: EPA

Novo pojačanje Parižana

Ben Arfa izradio Sevillu i odabrao PSG

M. Šljivak

Hatem Ben Arfa ipak neće pojačati ekipu Seville.

Iako je transfer u Španiji najavljivan kao gotova stvar, francuski fudbaler je odvio prelazak u Andaluziju, te će kako stvari stoje postati novi član PSG-a.

Ovaj 29-godišnji fudbaler je bio glavna želja nekadašnjeg trenera Seville Unaija Emeryja, koji je nedavno potpisao za PSG, a želja nije prestala ni dolaskom u redove prvaka Francuske.

Ben Arfa je odlučio da se pridruži najboljem francuskom timu. Uskoro bi posao mogao biti i zvanično sklopljen, pa ćemo ovog fudbalera vjerovatno gledati u dresu Parižana naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sjajni Ben Arfa iza sebe ima fantastičnu sezonu u Nici. Postigao je 18 pogodaka u 37 nastupa, te je još jednom potvrdio da se radi o zaista odličnom fudbaleru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi