Ben Arfa konačno komentarisao priče o odlasku iz PSG-a

Ide na posudbu u Fenerbahče?

Ben Arfa konačno komentarisao priče o odlasku iz PSG-a

E. Čaušević

Francuski mediji prenijeli su jučer da će Haten Ben Arfa gotovo sigurno napustiti PSG, te da je njegov odlazak već završena stvar.

Ben Arfa je u PSG stigao ovog ljeta kao veliko pojačanje iz Nice, ali nije uspio opravdati očekivanja. Francuski mediji jučer su prenijeli da je odlazak Ben Arfe završen, te da će do kraja sezone igrati na posudbi u turskom Fenerbahčeu.

Ipak, danas se oglasio i vezni fudbaler francuske ekipe koji je demantovao ove navode. Ben Arfa je poručio da su ove priče lažne, te da uopšte nema namjeru da napusti PSG.

"To su izmišljenje priče. Ja zaista nemam namjeru da napuštam PSG jer želim da se dokažem. Tu sam tek šest mjeseci i hoću da se dokažem. Stigao sam kao veliko pojačanje i ja ću to opravdati. Odlazak u januaru ne dolazi u obzir", rekao je Ben Arfa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije