Ben Arfa od ljeta igrač Barcelone?

Ugledni L'Equipe tvrdi

Ben Arfa od ljeta igrač Barcelone?

E. Škorić

Hatem Ben Arfa od ljeta bi mogao da bude član katalonskog diva.

Barcelona ima nekoiko želja kada je u pitanju ofanzivni dio, ali ugledni francuski L'Equipe tvrdi da je izbor pao na Ben Arfu.

Krilni igrač Nice ove sezone je oživio svoju karijeru. Dok je igrao u Engleskoj, za Newcastle, već su ga otpisali i karijeru mu proglasili gotovom, ali on se vratio u velikom stilu.

Odigrao je fantastičnu sezonu u dresu Nice i prema svemu sudeći neće tamo ostati. Vodstvo Barcelone želi da rastereti svoj MSN (Messi, Suarez, Neymar) trio i na meti su bili igrači poput Lacazettea, Gameira, Nolita... a navodno je Ben Arfa najbliži Nou Campuu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 29-godišnjak igra na krilnim pozicijama, a u karijeri je nastupao za Lyon, Marseille, Newcastle, Hull (posudba) i Nici. Za Nicu je od 2015. godine postigao 17 golova u 32 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi