Ben Arfa više ne može da šuti o situaciji u PSG-u

U nemilosti Unaija Emeryja

Ben Arfa više ne može da šuti o situaciji u PSG-u

E. Čaušević

Francuski fudbaler Hatem Ben Arfa prošle sezone bio je na meti mnogih ekipa nakon odlične sezone u Nici.

Na kraju je Ben Arfa odlučio da ode u redove aktuelnog prvaka Francuske, PSG, ali čini se da je napravio pogrešan potez. Ben Arfa je bio standardan u nekoliko utakmica na početku sezone, ali se onda preselio na klupu.

Nekadašnji igrač Newcastlea već odavno nije bio u početnom sastavu Unaija Emeryja, a ni sam ne zna zašto. Prema svemu sudeći Ben Arfa će nakon samo jedne sezone napustiti PSG ukoliko se stvari drastično ne promijene.

Ovaj fudbaler odlučio je otvoriti dušu o svojoj situaciji u PSG-u, te je na svom Instagram profilu najavio video u kojem će jasno reći kakva je situacija s njim u ovoj ekipi, te hoće li napustiti PSG na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Odlučio sam da otvoreno govorim o svojoj situaciji u PSG-u. Bez filtera i tajni. Vijesti dolaze uskoro", napisao je igrač PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi