Trener Beitara nakon remija u Zenici

Ben Shimon: Zadovoljan sam današnjim rezultatom

D. Kurbegović

Nogometaši Beitara iz Jerusalema danas su u Zenici na Bilinom polju protiv Slobode iz Tuzle odigrali bez golova u okviru prve utakmice 1.pretkola Evropske lige.

Izraelci su se pokazali kao veoma čvrsta i spremna ekipa, a njihov trener Ran Ben Shimon nakon utakmice bio je zadovoljan konačnim ishodom.

"Rezultat 0:0 na kraju je dobar, mislim da tempo utakmice nije bio najbolji. Igrali smo protiv Slobode koja je veoma dobra ekipa i posebno što je dobro vođena.Danas smo imali tri moguća scenarija, dobar, loš i srednji, na kraju bio je taj srednji. Utakmica je mogla prema igri otići na stranu obe ekipe, ali na kraju jako sam ponosan na svoje igrače. Ovo je tek prvo poluvrijeme, ponovo ćemo se susresti za tjedan dana u Jerusalemu", kazao je Ben Shimon.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi