Benfica za Živkovića nudi 5 miliona eura?

Portugalci otvaraju kasu

Benfica za Živkovića nudi 5 miliona eura?

D. Vejo

Predstojeće ljeto donosi i nove transfera, a Orlovi su ponovo zavrili u Srbiju kako bi u svoje redove doveli nekadašnjeg igrača Partizana, talentovanog Andriju Živkovića.

Naime, za dolazak krilnog napadača Benfica je spremna izdvojiti pet miliona eura, što bi prema njima bila sasvim korektna cijena imajući u vidu da se Živković nalazi u filijali crno-bijelih, Teleoptiku te da ne igra Evropske utakmice.

Kako navode mediji, Živkoviće otac Jovica uveliko pregovara sa Orlovima oko transfera te smatraju kako bi ova situacija veoma brzo  mogla dobiti epilog.

Ostaje da vidimo da li će ovaj transfer ugledati svjetlost dana.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi