Benitez broji posljednje dane na klupi Napolija?
FOTO: EPA

Mancini čeka novi kiks

Benitez broji posljednje dane na klupi Napolija?

A. Beganović
Teme:

Nekadašnji trener Manchester Cityja i Galatasarayja, Roberto Mancini, mogao bi preuzeti Napoli, javljaju italijanski mediji.

Nakon dva uzastopna poraza u Seriji A, španski stručnjak na klupi Napolija Rafa Benitez nalazi se pred otkazom, a italijanski mediji kao njegovog nasljednika vide Roberta Mancinija.

Istina, Benitez će imati priliku da u naredna dva susreta popravi situaciju, no ukoliko ne osvoji šest bodova u duelima sa Palermom i Sasuolom, dobit će otkaz.

Mancinija na klupi reprezentacije želi Fudbalski savez Portugala, navodno su preliminarni razgovori obavljeni, no italijanski stručnjak bi više volio raditi u klupskom fudbalu, pa nije isključeno da pričeka još par dana prije nego odgovori na portugalsku ponudu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.