Benitez: De Gea? Imam vrhunske golmane

Trener Reala zadovoljan sa golmanima

Benitez: De Gea? Imam vrhunske golmane

Rafael Benitez i Cristiano Ronaldo navodno su se zakačili na treningu, a pisanja španskih medija danas je prokomentarisao i trener madridskog Reala. 

Prema riječima Beniteza, sukob sa portugalskom zvijezdom je izmišljen i razlog zbog kojeg Ronaldo neće nastupati na Audi kupu u Münchenu leži u problemima sa leđima. 

"On je vrlo kompetitivan, želi pobijediti svaku, pa i najmanju utakmicu. Imao je problema s leđima i zato smo ga poštedjeli, a meni je užitak raditi s njim, među nama nema problema."

Španski novinari upitali su Beniteza i za eventualni dolazak Davida da Gee iz Manchester Uniteda. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne želim govoriti o tuđim igračima. On nije naš igrač, a ja sam vrlo zadovoljan našim golmanima. Imamo Pacheca, Rubin Yanez bit će jedan od trojice, a svi znate kakvi su Keylor Navas i Kiko Casilla", dodao je trener Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.