"Benitez je jedan od najboljih na svijetu"

Del Bosque tvrdi

"Benitez je jedan od najboljih na svijetu"

M. Šljivak

Selektor reprezentacije Španije Vicente Del Bosque smatra Rafaela Beniteza jednim od najboljih trenera svijeta.

Aktuelni trener Napolija će od naredne sezone predvoditi Real Madrid, a Del Bosque vjeruje kako u Realu nisu pogriješili.

"Nije moje da se miješam u politiku Reala, ali Rafa Benitez je jedan od najboljih trenera svijeta. On je čovjek koji je ostavio traga u španskom fudbalu", rekao je Del Bosque.

Del Bosque je također jedno vrijeme vodio Real, a s Kraljevima je osvojio osam trofeja, od čega dva naslova ima u Ligi prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.