Benitez još četiri godine u Napoliju ako izbori Ligu prvaka

Razgovarao sa predsjednikom kluba

Benitez još četiri godine u Napoliju ako izbori Ligu prvaka

A. Beganović

Španski stručnjak Rafael Benitez mogao bi potpisati novi ugovor sa Napolijem, javljaju italijanski mediji.

U posljednje vrijeme mnogo se špekuliše o Benitezovoj budućnosti na klupi Napolija, a italijanski mediji javljaju da je sinoć održan sastanak između Beniteza i predsjednika Napolija, Aurelija De Laurentiisa.

Navodno je predsjednik Napolija španskom stručnjaku rekao da će dobiti novi četverogodišnji ugovor, ali samo ukoliko s ekipom izbori plasman u Ligu prvaka.

Podsjetimo, pet kola prije kraja prvenstva Napoli se nalazi na 4. mjestu tabele sa pet bodova manje od Rome koja se nalazi na 3. posljednjem mjestu koje vodi u elitno klupsko takmičenje u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.