Benitez: O svojoj budućnosti ću govoriti na kraju sezone

Trener Napolija

Benitez: O svojoj budućnosti ću govoriti na kraju sezone

Španski stručnjak Rafael Benitez izjavio je kako trenutno ne želi govoriti o svojojoj sudbini na klupi Napolija.

Benitezu ugovor ističe na kraju sezone, a za sada nije poznato hoće li ga produžiti.

"Trenutno sam fokusiran na sadašnjost i na utakmice koje nam slijede. Ima još vremena da razmislim o svojoj budućnosti na klupi ovog tima. Rano je sada pričati, o tome ću tek na kraju sezone", rekao je Benitez koji smatra da  do kraja sezone može stići do druge pozicije Serije A.

"Ako nastavimo igrati na ovom nivou, mislim da imamo odlične šanse da preskočimo Romu. Međutim, dosta se i oni pitaju. Ako naprave još neku grešku, mi ćemo biti tu da je iskoristimo".

Napoli ima pet bodova manje od drugoplasirane Rome, dok je vodeći torinski Juventus i ove sezone ipak nedodirljiv za konkurente.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije