Benitez želi ostati u Newcastleu

Španac obradovao navijače

Benitez želi ostati u Newcastleu

E. Čaušević

Španski stručanjak Rafael Benitez i naredne sezone će najvjerovatnije voditi Newcastle.

Iako je ovaj engleski klub ove sezone ispao iz Premiershipa Benitez je odlučan da ostane na klupi Newcastlea, te da pokuša ekspresno klub vratiti u društvo najboljih u Engleskoj.

Prema pisanju engleskih medija Benitez je jučer imao sastanak sa čelnicima Newcastlea na kojem je jasno rekao da ima želju da i dalje ostane na St. James Parku. Ipak, još uvijek nije poznato da li će Svrake moći priuštiti ugovor Beniteza za narednu sezonu.

Navijači Newcastlea su oduševljeni što Benitez ima želju da ostane u klubu, a jedan od njih je rekao da mu je drago što je klub ispao ako je to cijena ostanka Beniteza. Španac je u Newcastle stigao u martu s ciljem da izbori opstanak u društvu najboljih, ali to nije uspio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Benitez je na klupi Newcastlea u ovoj sezoni bio na deset utakmice, te je ostvario tri pobjede, četiri remija i tri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije