Benitezova sudbina zavisi od tri naredna meča

Španac pred otkazom?

Benitezova sudbina zavisi od tri naredna meča

Remi protiv Palerma nakon dva uzastupna poraza uzburkao je duhove u Napoliju. Iako su Napolitanci nakon ispadanja iz play ofa Lige prvaka uspjeli poraziti Spartu Prag u Evropskoj ligi, stolica Rafaela Beniteza ozbiljno je uzdrmana, tvrde italijanski mediji.

“Moje mjesto u opasnosti. Istina, nisam razgovarao sa predsjednikom već neko vrijeme, ali to nije moj zadatak. Treniram jaku ekipu i uvjeren sam da ćemo proigrati,” izjavio je španski stručnjak.

Predsjednik Napolija De Laurentiis dao je Benitezu deset dana da vrati tim na pobjednički kolosojek. Pred njim su ključne su utakmice protiv Sassuola i Torina u Serie A te protiv Slovan Bratislava u Evropskoj ligi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.