Benteke se svetio na Anfieldu

Liverpool poražen

Benteke se svetio na Anfieldu

E. Škorić

Nogometaši Liverpoola priredili su razočarenje svojim navijačima na Anfieldu.

Liverpool je u 34. kolu engleske Premier lige ugostio Crystal Palace, koji je na kraju neočekivano slavio s 2:1, pa je domaći tim propustio idealnu priliku da dodatno učvrsti mjesto na pozicijama koje vode u Ligu prvaka.

Redsi sada imaju 66 bodova, City 64 na četvrtom mjestu, a petoplasirani United 63, s tim da klubovi iz Manchestera imaju dva meča manje.

Inače, Coutinho je iz slobodnjaka u 24. minuti zatresao mrežu gostiju i činilo se da će Redsi do pobjede, a onda im je račune pomrsio njihov bivši igrač, Christian Benteke.

Belgijski napadač je u 43. minuti pogodio za 1:1, da bi u 74. minuti postigao još jedan pogodak i donio trijumf Palaceu, a Redsima zakomplikovao situaciju kada je u pitanju borba za Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premier liga, 34. kolo:

Liverpool - Crysta Palace 1:2 (Coutinho 24/ Benteke 43, 74)



Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti