Benzema čestitao Ronaldu i društvu
FOTO: EPA

Nakon što su osvojili titulu evropskih prvaka

Benzema čestitao Ronaldu i društvu

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Portugala novi je evropski prvak. U finalnom susretu Portugal je savladao domaću Francusku (1:0), a Portuglacima dan nakon velikog finala stižu čestitke sa svih strana.

Iako prije početka Evropskog prvenstva nisu bili u krugu favorita Ronaldo i društvo su stigli do toliko željenog trofeja, a danas su dobili čestitku od nekadašnjeg francuskog reprezentativca Karima Benzeme.

Benzema je putem društvenih mreža čestitao Portuglacima na pobjedi u finalnom susretu.

"Čeestitke portuglaskoj reprezentaciji. Čestitke i mojim prijateljima Cristianu i Pepeu", napisao je Benzema.

Podsjetimo, Benzema se nije našao na spisku francuskog selektora zbog optužbi da je snimkom seksa ucjenjivao bivšeg prijatelja i saigrača Mathieu Valbuenu, a napadač Reala optužio je Fudbalski savez Francuske i Dechampsa za rasizam.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije