Benzema ekspresno odgovorio predsjedniku Francuske

Nakon izjava koje su izazvale mnogo pažnje

Benzema ekspresno odgovorio predsjedniku Francuske

Napadač Real Madrida Karim Benzema nalazi se u centru pažnje i van fudbalskih terena u proteklim mjesecima.

Nakon što je navodno ucjenjivao nekadašnjeg saigrača Valbuenu spornim video snimkom, Benzema se našao na udaru kritika svjetske javnosti, a čak je zbog toga i izbačen iz reprezentacije.

Predsjednik Francuske François Hollande nedavno je objavio novu knjigu, a jedna od tema u njoj je upravo Benzema.

Hollande je poručio da bi "Francuski fudbalski savez trebao organizovati školu u kojoj bi fudbaleri koristili mozak", te je posebno istakao Benzemu kao igrača koji nije dobar primjer.

Benzema je imao i brz odgovor.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Što želite da kažem? Da nisam dobar primjer drugima? Igram fudbal, na terenu radim stvari zbog kojih ljudi uživaju i moji su me roditelji dobro odgojil", rekao je Benzema.

On je također dodao da se trenutno ne opterećuje mnogo pozivom u reprezentaciju, ali da se istom nada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi