Benzema: Mou me poredio s mačkom, tu smo završili

Francuz se prisjeća

Benzema: Mou me poredio s mačkom, tu smo završili

E. Škorić

Napadač Real Madrida Karim Benzema prisjetio se odnosa s Joseom Mourinhom.

Mourinho je 2011. godine Benzemu na zvaničnoj press konferenciji uporedio s mačkom i francuski napadač nije to nikada zaboravio.

„Ako ćeš da ideš u lov, a imaš samo jednog mačka (Benzemu), moraćeš da pođeš sa tim mačkom. Ako imaš psa, ulovićeš više, ali ako imaš samo mačka onda ćeš morati u lov sa mačkom“, rekao je tada Mourinho.

"Uvijek sam imao dobar odnos s Mourinhom, ali tada me ismijavao i počeo sam da gubim poštovanje prema njemu", rekao je Benzema za Canal+, dodavši:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kasnije sam sat i po razgovarao s Mourinhom i tražio sam da me poštuje, a očito nije jer me spominjao u kontekstu životinja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi