Benzema nije želio da se oprosti od Morate

Nisu baš u dobrim odnosima

Benzema nije želio da se oprosti od Morate

E. Čaušević

Španski fudbaler Alvaro Morata nakon jedne sezone odlučio je napustiti Real Madrid i karijeru nastaviti u Chelseaju.

Morata se prošlog ljeta iz Juventusa vratio u Real Madrid, ali u prošloj sezoni nije imao minutažu koju je očekivao. Španski napadač je bio na meti mnogih evropskih klubova, no na kraju je odlučio da svoju karijeru nastavi u dresu aktuelnog prvaka Engleske, Chelseaja.

Španac je jučer zvanično potpisao petogodišnji ugovor, a Plavci su ga platili čak 70 miliona funti što je rekord za ovaj londonski klub. Morata je vrlo emotivno napustio Real Madrid i na posljednjem trenintu pozdravio se sa svojim dojučerašnjim saigračima.

Ipak, španski mediji su danas prenijeli da Moratu nije pozdravio samo jedan igrač Kraljeva, a to je Karim Benzema. Oni su se borili za mjesto prvog napadača Real Madrida i očito je da nisu ostali u dobrim odnosima jer je francuski igrač odbio da se pozdravi s Moratom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi