Benzema otkrio da želi u Arsenal

Francuz napušta Real Madrid?

Benzema otkrio da želi u Arsenal

E. Škorić

Prema pisanju engleskih medija, Karim Benzema ozbiljno razmišlja o prelasku u Arsenal.

Francuski reprezentativac se već izvjesno vrijeme povezuje s Arsenalom, ali je on i dalje član Real Madrida.

Međutim, Daily Star je iz izvora bliskih igraču saznao da je on sprean da prihvati ponudu Topnika i da promijeni sredinu. 

Real zahtijeva 50 miliona funti odštete za bivšeg napadača Lyona, ali Arsenal to može i želi da isplati. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Smatra se da je Manchester United najveći kandidat uz Arsenal za dovođenje Benzeme. Crvenim vragovima, baš kao i Topnicima, itekako je neophodan kvalitetan napadač. Dodajmo ovome da Benzema nije nastupao u sinoćnjem remiju Sporting Gijona i Reala (0:0) u prvom kolu španske Primere.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.